evlenmeyen kalmasın; evlen kurtul, ver kurtul

Her çeşit muhabbet...

evlenmeyen kalmasın; evlen kurtul, ver kurtul

Mesajgönderen floydian tarih 23 Tem 2008, 13:53

arkadaşlar hepimiz evlenelim de kurtulalım şu abazalıktan değil mi? bayanlar da dahil bu dediğime. tv'ler bu konuda bize yardımcı olan çok güzel bir araç doğrusu. evin var mı, araban var mı, işin var mı, sigortan var mı, paran var mı... yakışıklı mısın, fiziğin nasıl... hepsi tamamsa önce evlenir sonra veririm sana ne demek. ha bi de tesettürlü olacak. adam bi de öyle istiyor. bu nasıl bir fantazi. imam iki dua okuduktan sonra ya da imam bıyıklı nikah memuru onayladıktan sonra ya da her ikisi de rahat rahat verebilirsin kızım. yahu bu nasıl bir düzen. 21. yüzyılda bu nasıl bir saçmalıktır, tv'lerde görücü usulü... geleceğimiz kadınlarımızın elinde. onlar kendilerine toplum, gelenekler ve erkekler tarafından biçilen rolleri reddedip kendilerini cinsel obje olarak görmekten vazgeçtiği zaman, kendi vücutları üzerindeki hakimiyeti kendi ellerine aldıkları zaman, kendilerini tam anlamıyla özgür bir birey olarak gördükleri zaman ben de bir daha bu kadar sinirlenip böyle bir yazı yazmaya gerek duymayacağım...
aptallarla tartışmayınız.
zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Kullanıcı avatarı
floydian

Re: evlenmeyen kalmasın; evlen kurtul, ver kurtul

Mesajgönderen MELİNDA tarih 23 Tem 2008, 19:05

floydian cok dogru fakat bu kadarını duymamıstım demek o programlar da bu solendı ewlen sonra werrırım...yuhhhhhh
nereye dönersen dön götün hep arkadadır!
Kullanıcı avatarı
MELİNDA

Mesajgönderen floydian tarih 24 Tem 2008, 04:07

yoo yanlış anlamışsın sen, vermek kelimesini ben yazdım, elbette öyle birşey diyemezler tv'de. ama kanımca şimdilik. rezillik katlanarak artıyor. ancak oraya gelen kadınların anlaşılıyor zaten amaçlarının ne olduğu. kiminin para, kiminin ise cinsel ihtiyaçlarını karşılamak. kiminin de her ikisi. elbette karşılayacaklar ihtiyaçlarını ancak öfkeli olduğum nokta bunun toplumumuzda evlenmeden yapıldığında bir suç olarak kabul görmesi. işin tezat tarafı; sen yok şuyun var mı yok buyun var mı diyerek zaten yeterince alçalıyorsun. belli zaten amacın, adam seni rahat ettirecek sen de ona cariyelik yapacaksın. anlaşma bu. bu anlaşma kadının bedenini yasal ve tv üzerinden tescilli satmasından başka bişiy diil. ama kadın günlük hayatında herhangi bir adamla bu beklentileri olmadan nikahsız birlikte olduğu için fahişe yerine konuyor. peki hangisi fahişelik? resmi nikahlı maddi beklentili birliktelik mi, masumca karşılıksız olunan birliktelik mi?
aptallarla tartışmayınız.
zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Kullanıcı avatarı
floydian

Mesajgönderen cartoonboy tarih 24 Tem 2008, 10:42

evlililk gibi kutsal bi olayı da sov programlarına malzeme ettiler artık evli ciftler de ayrılmaya baslar iş bu kadar cıvıyınca nası olsa tv den yenisi bulunur
ain't gonna change a thing
ain't gonna change my ways
i don't care where you've been
I don't care where you go,
Going back to the devil I know...
Kullanıcı avatarı
cartoonboy

Mesajgönderen morpetek tarih 27 Tem 2008, 23:14

haklısınız bayanların ekonomik açıdan garanti altına alınması için gerçekleştirilen evlilik imzası,ve bu imzanın erkeklerden bu kadar dilenilmesi hiç hoş değil :!:

erkeğin parasının, evinin ve maaşının 2 milyar olması dahilinde seninle evlenmem söz konusu diyen bir bayanın kendini pazarlamış olduğu bir gerçektir!!

''medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!'' hakikaten de böle olmuş artık medeniyet dedikleri para karşılığı evlilik bile olmuş :!:

yazık,çünkü; edebi, haysiyeti savunan, genç kızların sevgili edinmesinin ahlaksızlık olarak karşılandığı bu toplumda vatandaşın ne kadar da ikiyüzlü olduğu ortaya çıkıyor...

benim bildiğim mantık evliliği belki aşk ile olmaz ama sevgi ile saygı ile olur ki bu saygı karşıdakine insan olduğu için olan saygıdan öte, verilen değerle de orantılı olur..

geçenlerde gene böle bi programda ise, 80 yaşlarında bir ninenin, evlendiğinde hacca götürülmesi karşılığında, kendisine hizmet edeceği perişanlığı bende şok yaratmış vay halimize , vay ahlak!! anlayışımıza, vay nenem vay! dedirtmiştir!!

yada bir genç kızın, gezmeyi çok sevmesi ile karşısındaki adamın kendisini gezdirmesi sözü üzerine adama hizmet edeceğine söz vermesi..

aslına bakarsanız bu durum da şu anki sistemin yarattığı bir vahşettir, çünkü ekonomik sosyal güvencesi olmayan, günah olduğu için zamanında okutulmayan yada kadınların kendi parasını kazanmasının günah olduğu saçmalıkları ile büyütülen bir bayanın cehaleti ile bir erkeğe hizmet etmeyi istemesi bu moderen !! hayatta normal..

ama tabi sadece yalnız olduğu için evlenmek isteyen ve sadece kendi yaşlarındakiler ile evlenmek isteyen yaşlı amca ve teyzeleri saf dışı bırakmak durumundayım.. :cry:
morpetek

Mesajgönderen cartoonboy tarih 27 Tem 2008, 23:33

bi defa evlilik programlarını haklı buluyorum tv de görüyorlar o an asık oluyorlar ve de evlenme gibi super bir karar veriyorlar hem de yarım saatte.tv ye cıkan o 'azmıs' dedenin kendinden daha genc olan talibine asık olmasının azmıslıkla ilgisi yoktur(!) ayrıca oraya katılan bayanın da begendiği dedenin evleri arabaları olması tamamen tesadufidir yani eger onlar olmasa da severdi(!) tabi buraya kadar dalga geciyordum ama su tavsiyeyi ulkemdeki beyni sulanmıs bir kısım bayanlar için veriyorum hos onlar buralara takılmazlar ama olsun bakın sevgili nineler teyzeler hatta ve hatta ablalar iyi dinleyin beni yok yok o kadar uzaktan olmaz yaklas biraz daha monitöre. o malı mulku için gittiğiniz dedeler 'AZMIŞ' dedeler dikkat edin de hayatınızı yakmayın o yarım akıllı azmısların sacma fantezilerine alet olmayın cunku onlar için petek dincöz klibi yada gece sizinle yatmak arasında hiç bir fark yoktur zira ikisinde de gördükleri iş ve amacları aynı...
ain't gonna change a thing
ain't gonna change my ways
i don't care where you've been
I don't care where you go,
Going back to the devil I know...
Kullanıcı avatarı
cartoonboy

Dön Serbest Kürsü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir