detox hiçbir işe yaramıyormuş

Her çeşit muhabbet...

detox hiçbir işe yaramıyormuş

Mesajgönderen floydian tarih 27 Tem 2008, 22:03

şu sıralar ntv'de bir belgeseller kuşağıdır gidiyor. hoşuma gitti. ben de sürekli izliyorum. şimdi bu belgesellerde bilimsel olarak birtakım incelemeler yapıyorlar. örneğin detox hiçbir işe yaramıyormuş.

iki grup insanı bir hafta incelemeye alıyorlar. birinci grup insana detox diyeti, diğer gruba ise konrol grubu diyorlardı pek takip edemedim orayı ama sanırım onları da çok hafif de olsa bir diyete sokuyorlar. ama gördüğüm kadarı ile onlar herşeyi yiyordu. benden fazla bile yediklerini söyleyebilirim. bir hafta sonunda yapılan tahliller sonucunda iki grubun sonuçlarında hiçbir fark yok. detox uğruna o iğrenç şeyleri yiyen gruba üzüldüm doğrusu...
aptallarla tartışmayınız.
zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Kullanıcı avatarı
floydian

Re: detox hiçbir işe yaramıyormuş

Mesajgönderen morpetek tarih 27 Tem 2008, 23:23

sağlıklı olan doğal beslenmektir de artık abartıolar herşeyi, bi halta yaramazzzz... toksinlerden arınmak adına yapılan bir rejim türü imiş,..

gereksiz tabi sen iç bol suyu bak nası toksinlerden arınıosun!! gerek de kalmaz milyar falan bayılmana :P hakikaten burada da kapitalist düzenin getirdiği rahatsız tutumlar çıkıyor karşımıza :roll: artık sağlıklı yaşamak için de para ödemek durumunda kaldık :lol:

en iyisi mi bol su içelim, salata yiyelim, uzak duralım böle saçmalıklardan, kanmayalım, KANDIRMAYALIM!! :D
morpetek

Mesajgönderen cartoonboy tarih 27 Tem 2008, 23:36

iç abicim biranı böbrekler tertemiz iç sarabı kalp damarını aç cila olsun diye bi ufak rakı ac nefesi acar hem sonra yni temizledikten sonra organları bol su iç at alkolu vucuttan. sonra 12 saat uyu uyan kendine gel sonra ver bunyeye salatalıgı domatesi soganı bak bakim toksin moksin kalmıs mı vucutta

Not: dediklerimi tamamen uygulayıp da hala vucudunda toksin bulunan uyelerin toksinlerini alıyor ve kendimi sırınga ile veriyorum ceza olsun:P
ain't gonna change a thing
ain't gonna change my ways
i don't care where you've been
I don't care where you go,
Going back to the devil I know...
Kullanıcı avatarı
cartoonboy

Mesajgönderen black of red tarih 27 Tem 2008, 23:43

:lol:
Kullanıcı avatarı
black of red